ДАННИ ЗА ТЪРГОВЕЦА

Блиник Скин ООД

ЕИК 206666235

гр. София, ж.к Манастирски ливади бл. 7 вх. А

 

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Блиник Скин ООД си запазва правото да променя по всяко време настоящите условия като своевременно публикува тези промени в сайта си.
Блиник Скин ООД е уебсайт за електронна търговия – виртуален информационен ресурс в Интернет за продажба и доставка на публикуваните в него стоки. Настоящите условия съдържат рамков договор за покупко-продажба между Блиник Скин ООД и лицето, което е изявило по електронен път в уебсайта съгласие с настоящите условия.

ПОРЪЧКА

Публикуването на описание и цена на стока в уебсайта на Блиник Скин ООД е публична покана по смисъла на чл. 290, ал. 1 от Търговския закон да се направи заявление за покупка в съответствие с тях.

Клиентът получава достъп до формата за извършване на заявления за закупуване на предлаганите в уебсайта стоки след въвеждане на валидни данни. За да поръчате не е нужно да имате регистрация. Заявка за закупуване на стока се счита за извършена след натискане на бутона „Поръчай”.

При посочени неверни данни за адрес и телефон при подаване на заявката не възниква задължение за сключване на договор с Клиента и изпълнение на поръчката.

Заявлението за покупка се приема чрез изпращане на съобщение до електронната пощенска кутия на Клиента.

ЦЕНИ И НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Всички цени са в български лева и са крайни. Указаните цени не включват разходите за доставка.

Доставката се осъществява чрез:

куриерска фирма Еконт – доставя до най-близкия до клиента офис на Еконт или до адреса на клиента. Също така работим със Спиди.

Доставката е в рамките на 5-8 работни дни в зависимост от мястото за доставка. Цената на доставката се изчислява спрямо наложения платеж и теглото на поръчката и започва от 5,50 лв. Плащането се осъществява чрез наложен платеж при получаването на пратката.

При желание на клиента да се използва друг куриер, това трябва да се уговори с изрично уточнение по телефона.

Стоката се предава на Клиента или на трето лице, което приема и потвърждава получаването ѝ от името на Клиента. При предаване на стоката Клиентът или третото лице подписват придружаващите я документи. Блиник Скин ООД се задължава да спазва закона за Защита на личните данни.